Właściwie to nie wiem ,czy pytam ,czy szukam.
Chciałbym się dowiedzieć ,czy istnieje program, bądź opcja w pulpicie zdalnym z Windowsa, który pozwoliłby mi na chodzenie po czyimś dysku.
Pulpit zdalny oczywiście posiada taką opcję o ile się orientuję ,ale jak się ktoś podłącza to słyszałem ,że ten użytkownik na którego komputer się ktoś łączy zostaje wylogowany. Prawda to jest?
W ogóle ,żeby uruchomić ten pulpit muszę posiadać login i hasło, podejżewam że jest to login z logowania windowsa, gorzej jak ktoś tego nie ma.. A nie będę koleżanki zmuszał ,żeby specjalnie dla mnie zakładała hasło na windowsa.
Admin polecił mi VNC viewer ,lecz ten program CHYBA też jest nie dla mnie ,ponieważ jak się łącze z komputerem serwerem ,to tamta osoba widzi moje ruchy myszą na jego/jej pulpicie

Chodzi mi o program który nie będzie przeszkadzał temu użytkownikowi w normalnej pracy (temu do którego się połączę). Program nie musi mieć opcji otwierania aplikacji na komputerze serwerze jak VNC. Nie musi także mieć funkcji kopiowania (choć dobrze by było) z serwera na mój komputer. Najważniejsze ,żebym mógł przeglądać foldery na całym dysku i otwierać zdjęcia.
Jest taki program który by mi to umożliwił? Nie chciałbym żadnego udostępniania, tzn. chcę widzieć cały dysk osoby ,a nie tylko pliki która ona udostępni (tak jak w sieci lokalnej).
Pozdrawiam i czekam na pomoc