BZIKU napisał(a):zrób sobie "henną"
Nie posiadam

(chyba)
Ogólnie gdzieś (może horoskop) wyczytałem że coś ze mnie (nie wiem co - imię, data, jakaś liczba) wpływa na "słomiany zapał" i dobrze wiem co to jest.. Ogólnie od małego byłem wszędzie ale na krótko..
No ale teraz nie mam 5 lat tylko mnożnik x4
Jak już pisałem..
Reveler napisał(a):piszę spontanicznie
..bo życie tak traktuję (bez pomówień szanuję je)..
Moje motto: "Życie to zabawa" czyli coś ala "Nie bierz życia (trosk, świata itp) zbyt poważnie"..
Gdyby to był pierwszy raz to też bym pomyślał w stylu "słomianego zapału" ale to jest co najmniej 3ci raz kiedy o tym myślę, tyle że dziś miałem taki Big Impuls co od razu poprawił mi nastrój o 100%.
No przyznać muszę że nie podchodze do tego super poważnie - poprostu chcę mieć czym poplumkać w wolnej chwili.. Coś w stylu dodatkowego hobby do słuchania muzyki (włączając jej śpiewanie - a co!

)..
Tyle że sie nie znam więc pytam co wybrać..
Ten Elektryk to tak przy okazji dałem bo wątpię bym od razu się w to wwalał (choć na pewno dobry by był jakby mnie ktoś ostro wkurzył

)..
A pomysł na kupno pojawił się po tej aukcji..
http://www.allegro.pl/item196510865_gitara_klasyczna_4_4_pokrowiec_gratisy_4kolory.htmlWiadomo tanie to a zawsze coś..
Tyle że czytałem inne opinie z Googlarki by nie kupować z Allegro jakichś tanich gitar typu Sky Way (naprawdę tanie) tylko dorzucić i kupić coś lepszego co na dłużej wystarczy i dłużej potrzyma (np. nie będzie sie co chwile rozstrajać)..
A jak inwestować to w konkrety czyli mysląc przyszłościowo coś w stronę Elektryka..
Kurcze, zakręciłem nieco tematem.. Ale mam nadzieję że mnie wszyscy rozumieją (bo zdarza się że mojego sposobu myslenia nie rozumie nikt)..
[ Dodano: Dzisiaj o 23:14 ] Rychoo napisał(a):to ktora wybrac zalezy od ciebie, jaka czujesz ,ze bedzie ci sie bardziej podobac pod wzgledem brzmienia
Zdecydowanie elektryczna..
Rychoo napisał(a):i oczywiscie zalezy to od stanu funduszy
Zawsze można poczekać i zarobić.
Rychoo napisał(a):ja gram na basie , wiec nie mialem takich dylematow przed kupnem
No właśnie.. Od czego zaczynałeś? Bo chyba nie od basa..
Bo w sumie może nie tyle czym bym chciał grać, tylko czym powinienem na starcie by sie nie zniechęcić..