Gram obecnie w gothica ale troche mi skacze. Zaoszczędziłem trochę pieniędzy i nie wiem co kupić czy jeszcze 1gb ramu czy jakaś karte graficzną. Chodzi mi głównie o wydajność ponieważ nie interesują mnie wodotryski itp.
Gothica 3
mopserdak napisał(a):wydajność
mopserdak napisał(a):his radeon 9550 (
Sylwek 17 napisał(a):.napisz ile kasy masz na to to cos sie wybierze
juke napisał(a):moim zdaniem lepiej dokupic RAM
juke napisał(a):Ważne w tej grze jest RAM-u moim zdaniem lepiej dokupic RAM.
*Ping *Pong napisał(a):Czym więcej ramu masz,tym mnie gra przycina.
*Ping *Pong napisał(a):wiec coś jednak daje dokupienie tego RAMu
mopserdak napisał(a):256mb z szyną 256??
jarek140 napisał(a):Mam procesor 1.60GHz 256RAM i radeon 9600 PRO zagrał bym sobie w gothica 3 ale napewno mi niepujdzie ( gothic jedynka mi sie ciela co dopiero to
cinek_1111 napisał(a):jarek140 napisał(a):Mam procesor 1.60GHz 256RAM i radeon 9600 PRO zagrał bym sobie w gothica 3 ale napewno mi niepujdzie ( gothic jedynka mi sie ciela co dopiero to
miałem gorszego kompa durona 1200 256 ramu i geforca 4 mx440 i gothic 1 i 2 i noc kruka wcale mi nie cioł Teraz mam durona 1800 i 512 ramu oraz geforca 6600 i letko tnie u mnie ładnie chodzi tylko troche dłużej się wczytuje
Diamond Blade napisał(a):jak mozna tak niedopracowana gre wypuscic na rynek!
a ja mam 1GB DDR 2 , Athlon 64 3200+ , Ati radeon x1600 pro , Asus'a i tak mi sie tnie na minimalnych wymaganiach
DeadOrAlive napisał(a):Diamond Blade napisał(a):jak mozna tak niedopracowana gre wypuscic na rynek!
tak możesz napisać o każdej grze, która przerasta możliwości twojego komputera (niezbyt duże zresztą).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości