Ale mp4 które np. ktoś mi prześle przez Blootooth, działają.
Myślę, że coś w tym programie źle robię, ale co?
Wybieram plik AVI, profil PSP - PSP MPEG-4 VIDEO (*.mp4) i daję "ENCODE".
Help
Smokey15 napisał(a):Robert, majac odtwarzacz Divx będę mógł odtwarzać AVI na telefonie?
kupiles n80
i malo wiesz ze masz symbiana s60v3
Smokey15 napisał(a):Przerobiłem na 3gp, wtedy dziala... ale ja chce mp4.
Fireworkss napisał(a):Skoro dziala w formacie 3gp to w czym problem, no chyba ze chcesz ten plik przeslac kolega, a oni beda mieli problem z odpaleniem formatu 3gp.
Robert napisał(a):ale ten format jest tak stratny na jakosci ze nie oplaca sie konwerotwac do niego filmów
Nokia udostępniła aplikację Video Manager, która jest dodatkiem do PhotoSuite i służy do transferu do telefonu i kompresji plików video.
Program skanuje dyski komputera w poszukiwaniu filmów w formatach avi, mpeg, wmv oraz mov. Następnie przy pomocy łatwego w obsłudze kreatora można je przekonwertować do formatu mp4 i przesłać do swojego telefonu. Program sam dba o ustawienie wszystkich parametrów. Konwersja odbywa się automatycznie w trakcie przesyłania pliku do komórki.
Oficjalnie program obsługuje na razie tylko modele S60v3 FP1 - Nokia 6110 Navigator, Nokia 6290, Nokia 5700 XpressMusic phones. Nieoficjalnie nie ma też problemów z współpracą z modelami: N93/N93i, N95, N76.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości